Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@14:53:24 GMT

انواع پنیر در جهان را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۱۵۹۸۴

انواع پنیر در جهان را بشناسید

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران،  خوردن پنیر می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد. اما برخی از پنیر‌ها سرشار از سدیم و مواد نگهدارنده هستند ضمن این که مواد مغذی مفید بسیار کمی مانند پروتئین دارند.

به گزارش دویچه وله، با این حال انواع زیادی پنیر سالم وجود دارد که می‌تواند ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را در اختیار شما قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته با توجه به اینکه اکثر پنیر‌ها دارای چربی اشباع‌شده زیادی هستند و این امر می‌تواند کلسترول بد را در بدن ما افزایش دهد، توصیه متخصصان تغذیه بر این است که مصرف پنیر را به حدود یک اونس یا ۲۸ گرم در روز محدود کنید.

پنیر موزارلا بدون چربی

این پنیر دارای چربی اشباع و سدیم کمتری در مقایسه با انواع دیگر پنیر‌هاست و در هر وعده حدود ۲.۹ گرم چربی اشباع و ۱۷۵ میلی‌گرم سدیم به بدن می‌رساند. مقداری موزارلای بدون چربی را روی گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و ریحان قرار دهید تا کلسیم مورد نیاز روزانه شما تامین شود.

پنیر فتا

این پنیر به طور سنتی از شیر بز یا گوسفند تهیه می‌شود و برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، مفید است، زیرا فاقد کازئین است؛ پروتئین اصلی شیر گاو که افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز نمی‌توانند به راحتی آن را هضم کنند. علاوه بر این، فتا سرشار از فسفر معدنی برای استخوان‌ها و دندان‌ها است. یک وعده فتا حاوی ۹۵.۵ میلی‌گرم فسفر است.

پنیر خامه‌ای کم‌چرب

اگرچه به اندازه برخی پنیر‌های دیگر دارای کلسیم نیست، اما منبع عالی پروتئین است و می‌تواند برای گیاهخوارانی که از منابع دیگر مانند گوشت، پروتئین دریافت نمی‌کنند مفید باشد. یک وعده ۱۰۰ گرمی (حدود یک دوم فنجان) از این پنیر حاوی ۱۱.۵ گرم پروتئین است.

پنیر بز

یک پنیر نرم با طعم ملایم و خنثی است. شیر بز لاکتوز کمتری نسبت به شیر گاو دارد، بنابراین بهتر است افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آن را مصرف کنند. یک وعده پنیر بز حاوی ۴ گرم پروتئین و ۳.۵ میلی‌گرم چربی اشباع شده بعلاوه ۲۰ میلی‌گرم کلسیم است.

پنیر ریکوتا

در وعده صبحانه گوجه‌فرنگی و نان تست با پنیر ریکوتا را امتحان کنید. پنیر ریکوتا از پروتئین آب پنیر تهیه می‌شود و حاوی اسید‌های آمینه است که برای سلامت و رشد ماهیچه‌ها مفید است.

پنیر سوئیسی

در مقایسه با پنیر‌های دیگر، دارای سدیم کمتری بوده و برای افراد مبتلا به فشار خون بالا یا در معرض خطر بیماری‌های قلبی که مراقب مصرف سدیم هستند، مناسب به نظر می‌رسد. طبق نظر سازمان غذا و داروی آمریکا، بزرگسالان باید میزان سدیم خود را به کمتر از ۲ هزار و ۳۰۰ میلی‌گرم در روز محدود کنند.

پنیر چدار

یک نوع پنیر پیر بوده و برای افرادی که به لاکتوز حساس هستند، مفید است، زیرا هرچه سن پنیر بیشتر شود، لاکتوز باقی‌مانده آن بیشتر تجزیه می‌شود. بعلاوه، چدار سرشار از کلسیم است و یک وعده آن حدود ۱۵ درصد از نیاز روزانه شما به این ماده معدنی را تامین می‌کند.

پنیر گودا

این پنیر معمولاً از شیر غیر پاستوریزه تهیه می‌شود، به این معنی که سرشار از پروبیوتیک است. پروبیوتیک‌ها نوعی باکتری خوب هستند که می‌توانند با ایجاد تعادل بین باکتری‌های خوب و بد در روده، سلامت دستگاه گوارش را تضمین کنند.

البته پنیر‌های تهیه شده از شیر غیر پاستوریزه نباید توسط افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف یا زنان باردار مصرف شود.

پربیننده ترین میوه ای جادویی برای خلاصی از بی خوابی تریاک تاثیری در درمان کرونا دارد؟ ۱۲ خاصیت لوبیا چشم بلبلی سه علت قطعی که افراد را مبتلا به کرونا کرده است بیماری مخوفی که مصرف برنج آن را تشدید می کند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پنیر چربی اشباع میلی گرم پنیر ها یک وعده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۵۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند

آفتاب‌‌نیوز :

با پیروی از رژیم غذایی تقویت‌کننده استخوان‌ها می‌توانید از استخوان‌هایی قوی و سالم بهره‌مند شوید و به پوکی استخوان مبتلا نشوید. اگر هم دچار این بیماری هستید، باز هم می‌توانید با مصرف خوراکی‌های مناسب و البته در کنار ورزش، این مشکل را حل کنید.

مواد خوراکی تقویت‌کننده استخوان‌های بدن

۱. سبزیجات

سبزیجات حاوی ویتامین C هستند که با تحریک سلول‌های استخوانی، بافت‌های استخوانی تشکیل داده و استخوان‌ها را محکم می‌کنند. سبزیجات سبز و زرد می‌توانند تراکم مواد معدنی استخوان‌ها را افزایش دهند.

۲. پروتئین

مصرف پروتئین به مقدار کافی برای داشتن استخوان‌های سالم بسیار مهم است. در حقیقت ۵۰درصد استخوان‌ها از پروتئین تشکیل شده است. مصرف کم پروتئین از جذب کلسیم می‌کاهد و استخوان‌ها را ضعیف و شکننده می‌کند. البته مصرف بیش از حد پروتئین هم موجب افزایش بیش از حد کلسیم در استخوان‌ها و نشت آن به درون خون و اسیدیته شدن بدن می‌شود. هر روز باید در برابر هر کیلو وزن بدن، ۲ گرم پروتئین مصرف شود. مثلا اگر فردی ۵۵ کیلوگرم وزن دارد باید روزانه ۱۱۰ گرم پروتئین مصرف کند.

۳. کلسیم

کلسیم مهم‌ترین ماده معدنی استخوان است و بیشتر مردم باید روزانه ۱۰۰۰میلی‌گرم کلسیم مصرف کنند که البته این مقدار در زنان مسن به ۱۲۰۰ میلی‌گرم در روز می‌رسد. دانه‌ها، پنیر، ماست، ماهی‌های ساردین و سالمون، حبوبات و عدس، بادام، برخی سبزیجات برگدار مانند اسفناج و کلم‌پیچ و ریواس مملو از کلسیم هستند.

۴. مصرف مقدار کافی ویتامین‌های D و K

وجود این دو ویتامین برای داشتن استخوان‌های قوی بسیار ضروری است.

 ویتامین D به جذب کلسیم در استخوان‌ها کمک می‌کند و کمبود آن موجب کمبود کلسیم و ضعف در استخوان‌ها می‌شود. ماهی‌های پرچرب مانند سالمون، ساردین، شاه‌ماهی و خال‌مخالی، گوشت قرمز، جگر و زرده تخم‌مرغ برای تامین ویتامین D مفیدند.

ویتامین K هم با افزایش تولید پروتئین استئوکلسین، به تشکیل بافت‌های استخوانی کمک می‌کند. کلم‌پیچ، اسفناج، بروکلی، جگر گاو، مرغ، لوبیا سبز و آووکادو سرشار از ویتامین K هستند.

۵. منیزیم و روی

علاوه‌بر کلسیم، منیزیم و روی برای تقویت استخوان‌ها مهم هستند. منیزیم موجب فعال شدن ویتامین D و افزایش جذب کلسیم می‌شود. شکلات تلخ، آووکادو، آجیل، حبوبات، توفو، غلات کامل و برخی از ماهی‌های چرب مملو از منیزیم هستند.

همچنین مقدار کمی روی برای تشکیل مواد معدنی استخوان‌ها لازم است. گوشت قرمز، دانه‌ها، آجیل، شکلات تلخ، لبنیات، تخم‌مرغ، غلات کامل، برخی از سبزی‌ها مانند کلم‌پیچ و لوبیا سبز حاوی روی هستند.

با مصرف مواد غذایی اشاره شده در این مقاله می‌توانید استخوان‌هایتان را تقویت کنید. البته فراموش نکنید که برای درمان یا پیشگیری از پوکی استخوان باید از غذا‌های پرنمک پرهیز کنید. مصرف بیش از حد نمک بدن را وادار به رهاسازی کلسیم می‌کند که برای استخوان‌ها مضر است؛ بنابراین از مصرف مقدار بالای سدیم پرهیز کنید. همچنین کافئین، مصرف افراطی ویتامین A و مصرف بیش از حد حبوبات و عدس برای افراد مبتلا به پوکی استخوان مضر است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • طرز تهیه پنیر محلی با ۴۰ کیلو شیر گاو (فیلم)
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • یک دسر بهاری خوشمزه با توت فرنگی
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • قابل توجه کسانی که هر روز پنیر می خورند